Terima Kasih!

Terima Kasih!

Order sekarang sebelum tawaran ini Tutup!

Order sekarang sebelum tawaran ini Tutup!

Potensi income anda sebagai Agensi WebWave

Potensi income anda sebagai Agensi WebWave

Anda boleh menjual website yang anda siapkan untuk pelanggan atau kenalan anda dengan bayaran sekali seumur hidup atau pun kenakan caj bulanan/tahunan !

Anda boleh menjual website yang anda siapkan untuk pelanggan atau kenalan anda dengan bayaran sekali seumur hidup atau pun kenakan caj bulanan/tahunan !

Sebelum tu... Anda nak tau macam mana Nazirah buat RM10,000 dalam tempoh sebulan dengan WebWave Agency?

Sebelum tu... Anda nak tau macam mana Nazirah buat RM10,000 dalam tempoh sebulan dengan WebWave Agency?

Sistem Client Manager

Sistem Client Manager

Dengan Plan Agency ini, akaun WebWave anda akan mempunyai fungsi Client Manager di mana anda boleh setkan login admin bagi setiap website yang anda bangunkan untuk pelanggan anda melalui platform ini.

Dengan Plan Agency ini, akaun WebWave anda akan mempunyai fungsi Client Manager di mana anda boleh setkan login admin bagi setiap website yang anda bangunkan untuk pelanggan anda melalui platform ini.

Kolabrasi tanpa batasan

Kolabrasi tanpa batasan

Sekiranya anda tiada banyak masa, anda boleh bahagikan kerja kepada staff atau freelancer untuk buatkan website pelanggan anda. Contohnya designer, copywriter, dan lain-lain. Anda boleh berikan mereka akses masing-masing untuk bangunkan website pelanggan anda bersama-sama.

Sekiranya anda tiada banyak masa, anda boleh bahagikan kerja kepada staff atau freelancer untuk buatkan website pelanggan anda. Contohnya designer, copywriter, dan lain-lain. Anda boleh berikan mereka akses masing-masing untuk bangunkan website pelanggan anda bersama-sama.

Kualiti tiptop, kos yang rendah

Kualiti tiptop, kos yang rendah

Pelanggan anda akan dapat website yang berkualiti tinggi dengan kos yang rendah. Pelanggan anda akan berpuas hati dengan hasil tiptop website yang anda buatkan untuk mereka!

Pelanggan anda akan dapat website yang berkualiti tinggi dengan kos yang rendah. Pelanggan anda akan berpuas hati dengan hasil tiptop website yang anda buatkan untuk mereka!

Boleh cari lebih ramai pelanggan

Boleh cari lebih ramai pelanggan

Dengan WebWave Plan Agency, anda boleh buat website secara mudah dan cepat dengan kos yang rendah untuk pelanggan anda.. Oleh itu, anda ada banyak masa untuk cari lebih ramai pelanggan.

Dengan WebWave Plan Agency, anda boleh buat website secara mudah dan cepat dengan kos yang rendah untuk pelanggan anda.. Oleh itu, anda ada banyak masa untuk cari lebih ramai pelanggan.

Kenapa Ramai Yang Pilih Plan Agency Webwave ?

Kenapa Ramai Yang Pilih Plan Agency Webwave ?

*1 + 9 Website boleh dijual. Satu pelaburan yang berbaloi untuk anda !

*1 + 9 Website boleh dijual. Satu pelaburan yang berbaloi untuk anda !

Sempena bulan pelancaran Webwave Malaysia ini, harga ditawarkan untuk Plan Agency adalah Lifetime Fee & anda dibenarkan jual website atau untuk kegunaan sendiri sebanyak 9 Website + 1 website untuk kegunaan akaun Agency anda sendiri!

Sempena bulan pelancaran Webwave Malaysia ini, harga ditawarkan untuk Plan Agency adalah Lifetime Fee & anda dibenarkan jual website atau untuk kegunaan sendiri sebanyak 9 Website + 1 website untuk kegunaan akaun Agency anda sendiri!

Kami ada satu lagi tawaran menarik yang buatkan anda rasa menyesal sekiranya anda lepaskannya hari ini !

Kami ada satu lagi tawaran menarik yang buatkan anda rasa menyesal sekiranya anda lepaskannya hari ini !

Sebagai pelanggan WebWave, anda diberikan peluang untuk buatkan website dan jual kepada pelanggan atau kenalan anda yang memerlukan website bisnes sendiri melalui Plan Agency Webwave.

Sebagai pelanggan WebWave, anda diberikan peluang untuk buatkan website dan jual kepada pelanggan atau kenalan anda yang memerlukan website bisnes sendiri melalui Plan Agency Webwave.

Proses design yang lebih cepat

Proses design yang lebih cepat

Pelanggan anda akan terkejut dengan hasil kerja anda yang pro dan pantas apabila anda menggunakan platform WebWave ini.

Pelanggan anda akan terkejut dengan hasil kerja anda yang pro dan pantas apabila anda menggunakan platform WebWave ini.

Help Support: Click here

Help Support: Click here

© Copyright 2018. All Rights Reserved - Powered by: SHOPIEVO SDN BHD

© Copyright 2018. All Rights Reserved - Powered by: SHOPIEVO SDN BHD

Apa yang ada dalam Plan Agency WebWave?

Apa yang ada dalam Plan Agency WebWave?

Per 10 Sambungan Domain

Per 10 Sambungan Domain

Full featured web builder

Responsive web design

*10 Connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

Client Management System

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

Full featured web builder

Responsive web design

*10 Connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

Client Management System

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

RM1397

RM1397

Pilih Plan Anda Di Bawah !

Pilih Plan Anda Di Bawah !

Anda perlu tahu, sekiranya anda dapatkan sama ada Plan Starter atau Silver atau Gold, website yang diberikan hanyalah untuk kegunaan anda sendiri sahaja.

Anda perlu tahu, sekiranya anda dapatkan sama ada Plan Starter atau Silver atau Gold, website yang diberikan hanyalah untuk kegunaan anda sendiri sahaja.

Tetapi, sekiranya anda dapatkan Plan Agency yang ditawarkan dalam page ini, anda boleh guna untuk bangunkan website bisnes anda sendiri dan juga buatkan atau jual website kepada pelanggan atau kenalan anda yang memerlukan website bisnes yang gempak !

Tetapi, sekiranya anda dapatkan Plan Agency yang ditawarkan dalam page ini, anda boleh guna untuk bangunkan website bisnes anda sendiri dan juga buatkan atau jual website kepada pelanggan atau kenalan anda yang memerlukan website bisnes yang gempak !

Yang lagi bestnya, anda boleh jual website tersebut ikut berapa harga yang anda mahu caj kan kepada pelanggan anda !

Yang lagi bestnya, anda boleh jual website tersebut ikut berapa harga yang anda mahu caj kan kepada pelanggan anda !

Menarik ? Teruja ?

Menarik ? Teruja ?

Bagi setiap website pelanggan anda juga akan dapat fungsi-fungsi seperti percuma (SSL), email domain, unlimited sub-domain, unlimited hosting storage, web builder, sistem blogging dan lain-lain.

Bagi setiap website pelanggan anda juga akan dapat fungsi-fungsi seperti percuma (SSL), email domain, unlimited sub-domain, unlimited hosting storage, web builder, sistem blogging dan lain-lain.

Yang menariknya, mereka tidak akan tahu yang anda menggunakan WebWave untuk siapkan website mereka kerana tiada identiti Webwave di admin login bagi setiap website tersebut.

Yang menariknya, mereka tidak akan tahu yang anda menggunakan WebWave untuk siapkan website mereka kerana tiada identiti Webwave di admin login bagi setiap website tersebut.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh berikan 'special' akses kepada pelanggan anda untuk ubah content dan design laman web mereka melalui builder Webwave ( tanpa brand WebWave ) dari semasa ke semasa sekiranya mereka mahu 'adjust' nya sendiri.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh berikan 'special' akses kepada pelanggan anda untuk ubah content dan design laman web mereka melalui builder Webwave ( tanpa brand WebWave ) dari semasa ke semasa sekiranya mereka mahu 'adjust' nya sendiri.

Situasi contoh Lifetime Fee: caj RM1000 per website

Sekiranya anda berjaya jual 10 buah website.

RM1000 x 10 website = RM10,000

Anda boleh tetapkan harga dari RM1000 hingga RM5000 per website. Terpulang !

Situasi contoh Lifetime Fee: caj RM1000 per website

Sekiranya anda berjaya jual 10 buah website.

RM1000 x 10 website = RM10,000

Anda boleh tetapkan harga dari RM1000 hingga RM5000 per website. Terpulang !

Situasi contoh Fee Bulanan: caj RM100 setiap bulan per website

Sekiranya anda berjaya jual 10 buah website.

RM100 x 10 website = RM1,000 setiap bulan

Setahun?

RM1000 sebulan x 12 bulan = RM12,000 setahun !

Anda boleh kenakan caj bulanan kepada pelanggan anda untuk anda sentiasa kemas kini content website mereka atau pun servis sampingan yang lain. Contoh idea lain, anda bagitau mereka yang domain, hosting & web builder perlu di bayar bulanan atau tahunan..terpulang kepada kekreatifan anda dalam buat tawaran... :)

Situasi contoh Fee Bulanan: caj RM100 setiap bulan per website

Sekiranya anda berjaya jual 10 buah website.

RM100 x 10 website = RM1,000 setiap bulan

Setahun?

RM1000 sebulan x 12 bulan = RM12,000 setahun !

Anda boleh kenakan caj bulanan kepada pelanggan anda untuk anda sentiasa kemas kini content website mereka atau pun servis sampingan yang lain. Contoh idea lain, anda bagitau mereka yang domain, hosting & web builder perlu di bayar bulanan atau tahunan..terpulang kepada kekreatifan anda dalam buat tawaran... :)

* Tapi anda perlu ingat, bagi kedua-dua situasi di atas, anda WAJIB kenakan caj tahunan kepada pelanggan anda untuk bayaran nama domain setiap website mereka sekiranya nama domain tu anda tolong langgankan melalui WebWave. Mereka tidak dibenarkan menggunakan subdomain Webwave seperti anda.

Jika pelanggan anda langgan nama domain sendiri melalui penyedia 3rd party yang lain, anda boleh 'sambungkan' domain tersebut ke website mereka yang anda sudah siapkan melalui Webwave. Jadi mereka yang akan terus bayar langganan tahunan domain itu sendiri kepada penyedia tersebut.

* Tapi anda perlu ingat, bagi kedua-dua situasi di atas, anda WAJIB kenakan caj tahunan kepada pelanggan anda untuk bayaran nama domain setiap website mereka sekiranya nama domain tu anda tolong langgankan melalui WebWave. Mereka tidak dibenarkan menggunakan subdomain Webwave seperti anda.

Jika pelanggan anda langgan nama domain sendiri melalui penyedia 3rd party yang lain, anda boleh 'sambungkan' domain tersebut ke website mereka yang anda sudah siapkan melalui Webwave. Jadi mereka yang akan terus bayar langganan tahunan domain itu sendiri kepada penyedia tersebut.

Whitelabel

Whitelabel

Dengan WebWave Agency, pelanggan anda tidak akan tahu yang anda gunakan WebWave untuk design & bangunkan website mereka. Jadi, anda tak perlu risau mengenai perkara ini.

Dengan WebWave Agency, pelanggan anda tidak akan tahu yang anda gunakan WebWave untuk design & bangunkan website mereka. Jadi, anda tak perlu risau mengenai perkara ini.

Anda kawal sepenuhnya

Anda kawal sepenuhnya

Akaun WebWave Agency dilengkapi dengan sistem CMS iaitu di mana anda kawal segala proses servis anda ini. Pelanggan anda akan dapat uruskan content dan ubah design website mereka sendiri tanpa menganggu anda.

Akaun WebWave Agency dilengkapi dengan sistem CMS iaitu di mana anda kawal segala proses servis anda ini. Pelanggan anda akan dapat uruskan content dan ubah design website mereka sendiri tanpa menganggu anda.

Per 3 Sambungan Domain

Per 3 Sambungan Domain

SILVER

SILVER

Full featured web builder

Responsive web design

*3 connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

Full featured web builder

Responsive web design

*3 connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

RM447

RM447

Per 1 Sambungan Domain

Per 1 Sambungan Domain

Full featured web builder

Responsive web design

*1 connected domain

Free (SSL)

Unlimited sub-domain

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domain

Sistem blog

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

Full featured web builder

Responsive web design

*1 connected domain

Free (SSL)

Unlimited sub-domain

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domain

Sistem blog

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

STARTER

STARTER

RM397 

RM397 

GOLD 

GOLD 

Per 5 Sambungan Domain

Per 5 Sambungan Domain

Full featured web builder

Responsive web design

*5 connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

Full featured web builder

Responsive web design

*5 connected domains

Free (SSL)

Unlimited sub-domains

Unlimited hosting storage

Free stock photos

Free Updates

**Email domains

Sistem Blog

BONUS MISTERI !

Tiada iklan WebWave

Harga bulanan akan diperkenalkan.

RM577 

RM577 

AGENCY 

AGENCY 

Harga Lifetime Fee di bawah hanya ditawarkan dalam bulan pelancaran ini sahaja. Kemudian, harga akan jadi bulanan.

Harga Lifetime Fee di bawah hanya ditawarkan dalam bulan pelancaran ini sahaja. Kemudian, harga akan jadi bulanan.

Harga akan bertukar jadi harga bulanan nanti dalam masa:

Harga akan bertukar jadi harga bulanan nanti dalam masa:

FAQs Plan Agency

FAQs Plan Agency

Soalan yang kerap di tanya tentang Plan Agency WebWave

Soalan yang kerap di tanya tentang Plan Agency WebWave

Q

Q

Apa beza antara akaun Gold/Silver/Starter dengan Agency?

Apa beza antara akaun Gold/Silver/Starter dengan Agency?

Perbezaan paling mudah untuk anda faham adalah, bagi akaun Gold/Silver/Starter adalah untuk anda bangunkan website bisnes anda sendiri manakala bagi akaun Agency pula adalah dibolehkan anda buat servis bangunkan website dan jual website itu kepada pelanggan atau kenalan anda yang mahukan website bisnes. Untuk akaun Agency Lifetime Fee ini, anda akan dapat 9 website yang boleh diconnect kan dengan domain untuk tujuan kegunaan sendiri atau jual kepada client, dan juga 1 website yang boleh diconnect kan dengan domain untuk digunakan sebagai akaun Agency WebWave anda.

Perbezaan paling mudah untuk anda faham adalah, bagi akaun Gold/Silver/Starter adalah untuk anda bangunkan website bisnes anda sendiri manakala bagi akaun Agency pula adalah dibolehkan anda buat servis bangunkan website dan jual website itu kepada pelanggan atau kenalan anda yang mahukan website bisnes. Untuk akaun Agency Lifetime Fee ini, anda akan dapat 9 website yang boleh diconnect kan dengan domain untuk tujuan kegunaan sendiri atau jual kepada client, dan juga 1 website yang boleh diconnect kan dengan domain untuk digunakan sebagai akaun Agency WebWave anda.

Q

Q

Apa lagi beza yang saya perlu tau dalam akaun Agency ni?

Apa lagi beza yang saya perlu tau dalam akaun Agency ni?

Perkara lain yang anda patut tau ialah, sekiranya anda tidak berniat nak melanggan nama domain tahunan atau pun sambungkan domain dari 3rd party provider di akaun WebWave Starter/Silver/Gold anda, & hanya mahu menggunakan subdomain percuma WebWave sahaja, nama subdomain anda akan digenerate automatik apabila anda publish website/page anda. Nama subdomain tu tidak dibenarkan diubah dan nampak tak cantik. Contohnya jadi macam ni r5ksl.webwave.com. Anda rasa cantik tak r5ksl macam tu dan jugak webwave.com tu tak boleh nak tukar jugak? Hehe..

Jadi, kalau anda dapatkan akaun Agency, anda dibenarkan ubah r5ksl tu jadi nama ikut kemahuan anda selagi nama tu masih belum orang lain pakai. Contohnya r5ksl.webwave.com boleh tukar jadi ceritaku.webwave.com ataupun ceritaku.namadomainanda.com ! Kan lebih menarik macam ni.. :)

Perkara lain yang anda patut tau ialah, sekiranya anda tidak berniat nak melanggan nama domain tahunan atau pun sambungkan domain dari 3rd party provider di akaun WebWave Starter/Silver/Gold anda, & hanya mahu menggunakan subdomain percuma WebWave sahaja, nama subdomain anda akan digenerate automatik apabila anda publish website/page anda. Nama subdomain tu tidak dibenarkan diubah dan nampak tak cantik. Contohnya jadi macam ni r5ksl.webwave.com. Anda rasa cantik tak r5ksl macam tu dan jugak webwave.com tu tak boleh nak tukar jugak? Hehe..

Jadi, kalau anda dapatkan akaun Agency, anda dibenarkan ubah r5ksl tu jadi nama ikut kemahuan anda selagi nama tu masih belum orang lain pakai. Contohnya r5ksl.webwave.com boleh tukar jadi ceritaku.webwave.com ataupun ceritaku.namadomainanda.com ! Kan lebih menarik macam ni.. :)

Q

Q

Adakah pelanggan saya akan tau yang saya gunakan WebWave?

Adakah pelanggan saya akan tau yang saya gunakan WebWave?

Seperti yang telah diberitahu, dalam akaun Plan Agency, pelanggan anda tidak akan tau identiti WebWave. Anda akan dapat setup login admin (khas) kepada pelanggan anda untuk mereka akses kepada builder, blog, emel dan lain-lain tanpa ketahui anda bangunkan website mereka dengan menggunakan WebWave. Itulah fungsi Whitelabel yang kami sudah terangkan dalam surat jualan ini.

Anda juga mempunyai kuasa veto untuk sekat akses pelanggan anda sekiranya mereka melanggar perjanjian yang telah dipersetujui bersama. Contohnya, mereka tidak bayar caj bulanan yang anda tetapkan.

Seperti yang telah diberitahu, dalam akaun Plan Agency, pelanggan anda tidak akan tau identiti WebWave. Anda akan dapat setup login admin (khas) kepada pelanggan anda untuk mereka akses kepada builder, blog, emel dan lain-lain tanpa ketahui anda bangunkan website mereka dengan menggunakan WebWave. Itulah fungsi Whitelabel yang kami sudah terangkan dalam surat jualan ini.

Anda juga mempunyai kuasa veto untuk sekat akses pelanggan anda sekiranya mereka melanggar perjanjian yang telah dipersetujui bersama. Contohnya, mereka tidak bayar caj bulanan yang anda tetapkan.

Q

Q

Sekiranya saya beli salah satu Plan yang ada, boleh tak saya upgrade atau downgrade ke Plan Lifetime fee yang lain?

Sekiranya saya beli salah satu Plan yang ada, boleh tak saya upgrade atau downgrade ke Plan Lifetime fee yang lain?

Maaf, disebabkan tawaran Lifetime Fee ini hanya ditawarkan hanya untuk masa yang terhad iaitu pada bulan pelancaran ini sahaja, anda tak dapat berbuat demikian. Sekiranya anda mahu upgrade/downgrade, anda perlu beli Plan baru itu dengan harga semasa. Jadi, buat keputusan dengan bijak sebelum buat pembelian.

Maaf, disebabkan tawaran Lifetime Fee ini hanya ditawarkan hanya untuk masa yang terhad iaitu pada bulan pelancaran ini sahaja, anda tak dapat berbuat demikian. Sekiranya anda mahu upgrade/downgrade, anda perlu beli Plan baru itu dengan harga semasa. Jadi, buat keputusan dengan bijak sebelum buat pembelian.

Q

Q

Boleh ke kalau saya nak beli Plan Agency yang boleh jual lebih 9 websites?

Boleh ke kalau saya nak beli Plan Agency yang boleh jual lebih 9 websites?

Soalan yang bijak! Ya! Boleh, anda beli 2x Plan Agency dengan menggunakan emel pembelian yang sama sekiranya anda mahukan 20 websites, beli 3x Plan Agency sekiranya perlukan 30 websites, dan begitulah seterusnya. Tawaran Lifetime Fee ini sah ketika bulan pelancaran WebWave Malaysia ini sahaja. Sekiranya anda tidak ambil peluang ini, anda perlu bayar secara bulanan/tahunan untuk Per Extra Website yang anda mahu jual apabila tawaran Lifetime Fee ini tamat tidak lama lagi :) Jadi, buatlah keputusan dengan bijak. 

Soalan yang bijak! Ya! Boleh, anda beli 2x Plan Agency dengan menggunakan emel pembelian yang sama sekiranya anda mahukan 20 websites, beli 3x Plan Agency sekiranya perlukan 30 websites, dan begitulah seterusnya. Tawaran Lifetime Fee ini sah ketika bulan pelancaran WebWave Malaysia ini sahaja. Sekiranya anda tidak ambil peluang ini, anda perlu bayar secara bulanan/tahunan untuk Per Extra Website yang anda mahu jual apabila tawaran Lifetime Fee ini tamat tidak lama lagi :) Jadi, buatlah keputusan dengan bijak.